Stefans Karijs: Par NBA čempioniem gribam kļūt katru gadu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: Reuters/LETA

Viens no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem basketbolistiem Stefans Karijs neslēpj, ka viņš un Goldensteitas "Warriors" katru gadu vēlas triumfēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. 

"Mēs vēlamies vairāk. Vēlamies uzvarēt NBA čempionātā katru gadu," viesojoties Filipīnās, sacīja Karijs. "Tieši tāpēc es katru vasaru smagi strādāju. Katru dienu vairākas stundas dienā trenējos, lai būtu optimālā fiziskajā formā."

Karijs kopā ar "Warriors" pēdējo četru gadu laikā par NBA čempionu kļuvis trīs reizes.  

"Basketbolista karjera nav tik gara, tamdēļ jāpieliek visas pūles, lai izcīnītu pēc iespējas vairāk titulu," teica Karijs, kurš divas reizes nosaukts par līgas vērtīgāko spēlētāju. 

Gaidāmajā sezonā "Warriors" arī būs starp galvenajām pretendentēm uz čempiones nosaukumu. Komandas rindas starpsezonā pastiprināja viens no līgas labākajiem garā gala spēlētājiem Demarkuss Kazinss. 

"Jūtos patīkami satraukts," teica Karijs. "Jūtu, ka esmu sasniedzis savu labāko formu un vēlos šajā līmenī noturēties, cik vien ilgi iespējams, un turpināt virzību pareizajā virzienā. Man ir lieliski komandas biedri, lieliska organizācija, par kuru cīnīties. Mums ir brīnišķīga iespēja paveikt to, kas reti NBA ir noticis, cīnīties par trešo titulu pēc kārtas. Esmu šā izaicinājuma gaidās."

Par NBA čempionu Karijs kļuvis 2015., 2017. un 2018. gadā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu