Bertānam rezultatīvs sniegums NBA pārbaudes spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns naktī uz pirmdienu izcēlās ar rezultatīvu sniegumu Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē.

Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda savā laukumā ar rezultātu 104:100 (29:28 22:24, 26:19, 27:29) pārspēja Maiami "Heat" vienību.

Latvijas basketbolists uzvarētāju labā guva 10 punktus, trāpot trīs no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Dveins Veids un Dāvis Bertāns
Dveins Veids un Dāvis Bertāns Foto: AP/LETA

Bertāns laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles un bloķēja divus metienus.

Latvijas basketbolists pieļāva arī divas kļūdas, taču spēli viņš pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +10, proti - Bertānam esot laukumā, "Spurs"  iemeta par 10 punktiem vairāk nekā pretinieki.

Uzvarētāju sastāvā par Bertānu rezultatīvāki bija tikai divi spēlētāji - Rūdijs Gejs iemeta 13 punktus, bet 12 pievienoja Deriks Vaits. Vēl ar 10 punktiem atzīmējās arī Lamarkuss Oldridžs.

"Heat" sastāvā ar "double-double" izcēlās Hasans Vaitsaids, kurš guva 20 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

"Spurs" nākamo pārbaudes spēli aizvadīs sestdien, 6. oktobrī.

Savukārt naktī uz otrdienu, 2. oktobri, pirmo pirmsezonas pārbaudes spēli aizvadīs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu