Rīgas "Dinamo" komanda uzņem jaudīgo SKA vienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" uzņems ambiciozo Sanktpēterburgas SKA. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Ar šo maču "Dinamo" pirms novembra pārtraukuma sāks trīs spēļu mājas sēriju.

SKA komanda Rīgā ieradās no Ufas, kur mača izskaņā ar 1:2 piekāpās vietējai "Salavat Julajev". Pirms tam Sanktpēterburgas hokejisti ar 1:2 pēcspēles metienu sērija atzina Maskavas CSKA pārākumu. 

Kopumā šosezon SKA, kas ir viena no sacensību galvenajām favorītēm, piedzīvojusi sešus zaudējumus. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda iepriekšējos trijos mačos izcīnījusi divas uzvaras. Pēdējā no spēlēm tika ciests smags zaudējums ar 3:7 Helsinkos pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto "Jokerit".  

 

SKA komandā allaž spēlējušas KHL zvaigznes. Izņēmums nav arī šī sezona. Trešo sezonu pēc kārtas Sanktpēterburgas vienību pārstāv pieredzējušais Pāvels Dacjuks, kurš šosezon izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un 15 rezultatīvām piespēlēm. Ņikitas Gudeva kontā ir septiņi vārtu guvumi un 17 piespēles. 

Līgas rezultatīvākais spēlētājs ir Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone, kurš guvis sešus vārtus un izpildījis 19 rezultatīvas piespēles. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 21 spēlē nopelnītiem 19 punktiem ieņem astoto pozīciju, kamēr SKA aizvadījis par spēli mazāk un ar iekrātu 31 punktu atrodas trešajā vietā. 

Abas komandas šosezon regulārajā turnīrā spēkiem mērosies četras reizes. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu