Usiks: Džošua es neko īpašu nesaskatu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Absolūtais pasaules boksa čempions pirmajā smagajā svarā ukrainis Oleksandrs Usiks vēlētos aizvadīt cīņu slavenajā Vemblija stadionā pret britu Entoniju Džošua, kurš ir WBA Super, WBO un IBF titulu turētājs smagsvaru kategorijā. 

"Skatījos Džošua un Aleksandra Povetkina cīņu. Man iepatikās Krievijas bokseris. Patika, kā Aleksandrs iesāka cīņu, bija intriga, vai varbūt tāds bija Entonija plāns... Sākumā gan šis plāns nebija veiksmīgs," izdevumā "Mirror" citēts Usiks. 

Usiks 10. novembrī, dienā, kad cīņu Čikāgā aizvadīs arī Mairis Briedis, Mančestrā spēkiem mērosies ar britu Toniju Beljū. Usiks centīsies aizstāvēt pasaules čempiona jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

Ukrainas bokseris jau vairākkārt izteicies, ka viņa mērķis ir aizvadīt cīņu pret Džošua un viņš uz to iet. 

"Man ļoti patika atmosfēra Vemblija stadionā, un arī es tur gribu cīnīties. Džošua nav nekā īpaša. Viņš ir labi sagatavots bokseris, bet nesaskatu viņā neko īpašu. Es būšu gatavs, kad mūsu promouteri sāks sarunas par cīņu. Ja vēlaties sasmīdināt Dievu, izstāstiet viņam savus plānus. Tēvs man mācīja nerunāt par lietām, kuras vēl nav notikušas," izteicās Usiks. 

31 gadu vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, 11 no tām uzvarot ar nokautu. Ukrainas bokseris vēl nekad nav piedzīvojis zaudējumu.

Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Džošua septembra beigās Vemblija stadionā Londonā aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē aizstāvēja pasaules čempiona jostas WBA, IBO, WBO, IBF versijās, pārspējot  Povetkinu.

Džošua profesionāla boksera karjerā izcīnījis 22 uzvaras (21 nokauts), turpinot cīnīties bez zaudējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu