Tavaress izglābj "Maple Leafs" no zaudējuma pret "Red Wings"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Džonam Tavaresam gūstot vārtus astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām, Toronto "Maple Leafs" svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:2, 2:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Detroitas "Red Wings".

Toronto klubs bija pretī trīs uzvaru sērijas pārtraukšanai, tomēr Tavaress astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām pielaboja partnera metienu no zilās līnijas un panāca neizšķirtu 4:4.

Savukārt pēc tam pagarinājumā mājiniekiem uzvaru nodrošināja Kasperi Kapanens, kurš tādējādi izcēlās otro reizi mačā.

"Mūsu komanda nekad nepadodas, tas ir skaidrs," pēc cīņas teica Kapanens. "Mēs jebkurā mačā varam trešo periodu uzsākt, esot iedzinējos, tomēr mums tik un tā būs iespējas atspēlēties."

Tavaress un Morgans Rīlijs svētdien katrs guva pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei.

Tikmēr "Red Wings" rindās jau 11.spēli pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlās Dilans Larkins, kuram šoreiz viena rezultatīva piespēle.

Pateicoties svētdien gūtajai uzvarai, "Maple Leafs" komandai tagad ir četru panākumu sērija.

Citā svētdienas mačā Karolīnas "Hurricanes" guva divus vārtus mazākumā un ar rezultātu 5:3 (1:2, 3:1, 1:0) savā laukumā pieveica Bostonas "Bruins".

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm guva Sebastians Aho un Teuvo Teravainens.

Tikmēr "Bruins" rindās divus vārtus guva Raiens Donato.

"Hurricanes" šo maču aizvadīja īpašās Hārtfordas "Whalers" uniformās. Tieši šis klubs bija "Hurricanes" priekšgājējs pirms mājvietas nomaiņas.

Savukārt trešo uzvaru pēc kārtas svētdien guva neveiksmīgi sezonu sākusī Losandželosas "Kings", kas viesos ar 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveica pagājušās sezonas Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights".

Uzvaru viesiem pagarinājuma otrajā minūtē nodrošināja Tailers Tofoli, kuram tas bija pirmais vārtu guvums 19 maču laikā.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 58 punktiem 37 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 52 punktiem seko Toronto "Maple Leafs", bet tālāk ar 47 punktiem ir Vašingtonas "Capitals" un latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 50 punktiem 36 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet trīs punktus atpaliek 37 mačus aizvadījusī Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu