Gudro kaldina "Flames" uzvaru NHL Rietumu konferences līderu duelī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džonijs Gudro
Džonijs Gudro Foto: Reuters/ScanPix

Džonijs Gudro ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un kaldināja Kalgari "Flames" uzvaru Rietumu konferences līderu duelī.

"Flames" viesos ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja Vinipegas "Jets", konferences līderes pārsvaru samazinot līdz vienam punktam.

Gudro pēc mača slavēja komandas vārtsargu Deivu Ričiju, kurš atvairīja 35 pretinieku mestās ripas.

"Viņš šovakar aizvadīja izcilu maču, atvairīdams sarežģītus metienus un turēdams mūs spēles ritmā. Tikpat labi rezultāts varēja būt 2:2 vai 3:3. Viņš spēlēja fantastiski un sarūpēja mums uzvaru," komandas biedru lielīja Gudro.

Tāpat ar "hat-trick" ceturtdien atzīmējās Patriks Keins, kurš palīdzēja Čikāgas "Blackhawks" mājās ar rezultātu 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) pārspēt Minesotas "Wild".

"Blackhawks" izcīnīja ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs, savukārt Keinam šis bija pirmais "hat-trick" kopš 2017.gada marta.

Pie uzvaras tika arī NHL līdere Tampabejas "Lightning", kas savu skatītāju priekšā ar rezultātu 6:5 (2:1, 3:1, 0:3, 1:0) pagarinājumā pārspēja Filadelfijas "Flyers". Uzvaras vārtus papildlaikā guva Alekss Kilorns.

"Lightning" komandā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Stīvens Stemkoss, bet viens precīzs metiens un trīs piespēles bija krievu uzbrucējam Ņikitam Kučerovam.

Panākumu ceturtdien svinēja arī iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvēja Vašingtonas "Capitals", kas mājās ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) pārspēja Karolīnas "Hurricanes", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Tāpat ar pozitīvu rezultātu maču noslēdza viena no NHL vadošajām komandām Pitsburgas "Penguins", kas savu līdzjutēju priekšā ar 5:2 (0:1, 3:0, 2:1); pieveica Detroitas "Red Wings".

"Penguins" komandā pa diviem vārtiem guva Deriks Brasārs un Fils Kesels, kuram bija arī viena rezultatīva piespēle.

Tikmēr piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kolumbusas "Blue Jackets", kas viesos ar 4:3 (2:1, 0:1, 1:1, 1:0) pagarinājuma pārspēja Ņujorkas "Rangers". Uzvaras vārtus papildlaikā guva Pjērs Liks Dibuā.

Citā duelī lieliski nospēlēja Kazahstānas vārtsargs Antons Hudobins, kurš palīdzēja Dalasas "Stars" viesos ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pārspēt Nešvilas "Predators".

Hudobins šajā duelī atvairīja 49 metienus, kas viņam ir karjeras rekords. Pašlaik 32 gadus vecajam vārtsargam šī bija pirmā "sausā" spēle sezonā un septītā karjerā.

Uzvaru ceturtdien izcīnīja arī iepriekšējās sezonas Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights", kas savu līdzjutēju priekšā ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) apspēlēja Kolorādo "Avalanche"

Citā mačā ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Bārklijs Gudrovs, kurš palīdzēja Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) pārspēt Anaheimas "Ducks".

Jau ziņots, ka latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ceturtdien viesos ar rezultātu 1:4 (0:0, 1:3, 0:1) piekāpās Sentluisas "Blues" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Vēl ceturtdien Ņūdžersijas "Devils" viesos ar 5:2 (2:0, 0:1, 3:1) pārspēja Bostonas "Bruins", Vankūveras "Canucks" izbraukumā ar 4:2 (4:1, 0:1, 0:0) guva virsroku pār Edmontonas "Oilers", bet Losandželosas "Kings" mājās ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0); pieveica Arizonas "Coyotes".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 60 punktiem 38 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 52 punktiem seko Toronto "Maple Leafs", bet tālāk ar 49 punktiem ir Vašingtonas "Capitals", bet piektā ar 47 punktiem ir Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 50 punktiem 37 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet vienu punktu atpaliek 38 mačus aizvadījusī Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu