"Golden Knights" uzvar trešo spēli pēc kārtas NHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marks Andrē Flerī
Marks Andrē Flerī Foto: AFP/SCANPIX

Pagājušās sezonas Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ar rezultātu 5:1 (1:0, 1:1, 3:0) viesos pārspēja Arizonas "Coyotes", tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas.

"Golden Knights" labā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Pols Štjastnijs un Brendons Piri, kamēr viesu vārtsargs Marks Andrē Flerī tika galā ar 29 pretinieku metieniem.

Zīmīgi, ka Lasvegasas vienība pie punktiem tikusi jau sešās spēlēs pēc kārtas. Tā kļuvusi par pirmo komandu NHL vēsturē, kas savas pastāvēšanas laikā pirmajās divās sezonās līdz Jaunajam gadam guvusi vismaz 50 punktus.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 62 punktiem 39 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 54 punktiem seko Toronto "Maple Leafs", bet tālāk ar 51 punktu ir Vašingtonas "Capitals".

Savukārt ceturtā ar 48 punktiem ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 50 punktiem 38 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet tikpat punktus guvušas 39 un 42 mačus aizvadījušās Kalgari "Flames" un Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu