Kuruca pārstāvētā "Nets" aizvadīs divas spēles Ķīnā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" oktobrī aizvadīs divus pirmssezonas pārbaudes mačus Ķīnā, vēsta laikraksts "The New York Post".

Paredzēts, ka "Nets" vienība Šeņdžeņas un Honkongas pilsētās 10. un 12. oktobrī spēkosies ar Losandželosas "Lakers", kuras lielākā zvaigzne ir Lebrons Džeimss.

Šī būs trešā reize, kad "Nets" pirmssezonā dosies uz Ķīnu, turklāt trešo reizi pēc kāda komanda savā sagatavošanās ciklā dosies ārpus ASV, jo iepriekšējos divos gados vienība pārbaudes mačus aizvadījusi Kanādā un Meksikā.

"Nets" komanda daļēji pieder Taivānā dzimušajam kanādiešu uzņēmējam Džo Cai, kurš ir viens no līdzdibinātājiem Ķīnā bāzētajam komercijas gigantam "Alibaba".

Bruklinas komanda ar 20 uzvarām 41 spēlē Austrumu konferencē pašlaik ieņem septīto vietu, cīnoties par tiesībām pēc regulārā čempionāta spēlēt izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu