Majone: Mums ir jābūt KHL izslēgšanas spēlēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" ir jākvalificējas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīram jeb Gagarina kausa izcīņai, pārliecināts ir komandas aizsargs kanādietis Metjū Majone.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien "Arēnā Rīga" ar rezultātu 3:2 nervozā cīņā pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Rīdzinieki ielaida vārtus trīs sekundes pirms mača pamatlaika beigām.

"Svarīgākais, ka šodien izcīnījām divus punktus. Mēs spējām atspēlēties pēc neveiksmīga pirmā perioda. Tāds ir hokejs, tāpēc tas ir interesants. Mājās mēs labi spēlējam - savi līdzjutēji ir jāiepriecina. Esmu ļoti priecīgs, ka tikām pie diviem punktiem, - mums ir jābūt izslēgšanas spēlēs," kluba mājaslapā citēts Majone.

Pašlaik 28 gadus vecais Majone šosezon 48 mačos guvis 10 vārtus un veicis 29 rezultatīvas piespēles, taču sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -10.

Majone mačā pret Minskas "Dinamo" realizēja komandai uzvaru nesošo pēcspēles metienu.

"Skatījos, kā spēlē viņu vārtsargs. Lauris (Dārziņš) guva vārtus - redzēju, kā vārtsargs kustas, tāpat ar Miķeli (Rēdlihu). Vēroju un jutu, ka, metot šādi, var viņu pārspēt," panākuma atslēgu skaidroja aizsargs.

Rīgas "Dinamo" turpinājumā aizvadīs izbraukuma spēles -sestdien pret Sanktpēterburgas SKA un pirmdien pret Maskavas “Dinamo” komandu, kuru pārstāv Miks Indrašis.

"Mēs Sanktpēterburgā varam uzvarēt vēlreiz. Manuprāt, nav komandas, kas var mūs apturēt," uzskata Majone.

Šosezon rīdzinieki trīsreiz jau tikās ar SKA komandu. Divreiz savā laukumā Rīgas "Dinamo" cieta zaudējumu, taču viesos izdevās uzvarēt papildlaikā. Tiesa, tajā mačā rīdziniekiem visus trīs vārtus guva zviedrs Līnuss Videls, kurš šobrīd atlabst no traumas.

Rietumu konferences turnīra tabulā ar 52 punktiem 52 mačos Rīgas "Dinamo" ieņem 9. vietu, par vienu punktu atpaliekot no "play-off" zonā esošā HK "Soči".

Līdz KHL regulārā čempionāta beigām Rīgas "Dinamo" komandai atlikušas vēl 10 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu