Makmilans: Mums "play-off" jau ir sācies. Atkāpšanās ceļa nav

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komandai atkāpšanās ceļa nav, jo līdz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta beigām atlicis pavisam maz, tāpēc katra atlikusī spēle ir kā cīņā "play-off" mačos, uzsver rīdzinieku vienības kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans.

Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā pazaudēja 2:0 pārsvaru un kopumā mačā ar 2:3 piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas "Dinamo". 

"Pirmajos periodos kontrolējām spēli. Trešajā periodā pieļāvām kļūdas aizsardzībā, un viņi spēja savus momentus realizēt. Prata rezultātu izlīdzināt un ātri izvirzīties vadībā. Beigās jau pietrūka laiks, lai izglābtos," kluba mājaslapā intervijā sacīja Makmilans.

Pirmajā periodā Makmilans guva vārtus skaitliskajā vairākum, izvirzot Rīgas "Dinamo" komandu 1:0 vadībā.

"Bijām vairākumā, saņēmu ļoti labu piespēli. Bija laiks sagatavoties metienam un precīzi trāpīju."

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs "Arēnā Rīga", kad 31. janvārī rīdzinieku vienība uzņems Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas “Spartak”.

"Mums būs spēle savu līdzjutēju priekšā un ir jāizcīna uzvara. Mums "play-off" jau ir sācies. Atkāpšanās ceļa nav. Ir kārtīgi jāatpūšas un jāiet cīnīties," uzsvēra Makmilans.

Rīgas "Dinamo" komandā Makmilans spēlēja arī iepriekšējā sezonā, kad viens no kluba līderiem bija Miks Indrašis, kurš pirmdien guva 100. vārtus KHL čempionātā.

"Miks ir ļoti labs spēlētājs, tāpēc arī viņš ir jaudīgā komandā. Viņš savu meistarību pierādīja ar efektīgu vārtu guvumu. Pret viņu nav viegli spēlēt, ļoti nepiekāpīgs un viltīgs hokejists."

Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 54 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 9. vietu, par 1 punktu atpaliekot no "play-off" zonā esošā HK "Soči", kas gan aizvadījis par 1 maču mazāk.

Maskavas "Dinamo" komanda ar 63 punktiem 54 cīņās ierindojas 5. pozīcijā Rietumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu