Majone: Pirms uzstāšanās Zvaigžņu spēlē mēģināju priekšnesumu piecreiz dienā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrūkošais aizsargs Metjū Majone savu Zvaigžņu spēlē izpildīto dziesmu pirms uzstāšanās esot mēģinājis piecas reizes dienā, spēlētājs pastāstīja intervijā Krievijas tīmekļa vietnei "sport-express.ru".

Majone nesen aizvadītajā KHL Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē uzstājās ar grupas "Lumineers" dziesmu "Ho Hey". Priekšnesums saņēma labas atsauksmes gan klātienē, gan arī interneta vidē.

"Ģitāru spēlēju jau no 16 gadu vecuma. Visa mana ģimene ir ļoti muzikāla. Pirmās uz ģitāras iemācījos spēlēt grupas "Oasis" dziesmu "Wonderwall" un "Free Falling" no Toma Petija repertuāra. Kad vien ir iespēja, tad muzicēju. Zvaigžņu spēles priekšnesumu mēģināju piecas reizes dienā," intervijā atklāja kolorītais hokejists. "Viens mačs var izdoties, nākamais var nebūt tik veiksmīgs. Ir jāatrod savs ceļš, kā no tā atslēgties. Ģitāra ir mans ceļš, ko eju jau vairāk nekā desmit gadu."

Intervijā Majone stāsta arī par Krievijas apceļošanu, hokeja līmeni KHL un pilsētām, kuru klubus viņš savā karjerā pārstāvējis.

"Ziemeļamerikā hokejisti sapņo tikai par Nacionālo hokeja līgu (NHL), pat neskatoties Eiropas virzienā. Domāju, ka Eiropā spēlējošie hokejisti ir privileģēti. Viņi var iepazīt citas kultūras, pabūt daudzās valstīs. Cilvēki pat nemaz neapjauš, cik liela ir Krievija! Lai šķērsotu visu valsts teritoriju, jāceļo no Japānas līdz pat Melnajai jūrai," sacīja Majone.

Aizsargs arī izcēla, ka viņam un viņa draudzenei ļoti iepatikusies Rīga. Viņi ikdienā dzīvo Vecrīgā un uzskata, ka Rīga ir ļoti eiropeiska pilsēta.

28 gadus vecais kanādietis ar Itālijas pasi šosezon 50 KHL mačos izcēlies ar 10 gūtiem vārtiem un 30 rezultatīvām piespēlēm. Viņš šobrīd ir otrs rezultatīvākais līgas aizsargs, bet Rīgas "Dinamo" komandā viņš ir otrs rezultatīvākais spēlētājs.

Skaidrs, ka Rīgas "Dinamo" nebūs viegli Majoni noturēt komandā arī nākamajā sezonā. Viņš pats gan intervijā neatklāja, vai kāda komanda jau izteikusi piedāvājumu. Šobrīd Majones primārais uzdevums esot koncentrēties šai sezonai.

Rīgas "Dinamo" ceturtdienas vakarā aizvadīs kārtējo KHL regulārā čempionāta maču, savā laukumā tiekoties ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu