Kurucam skaists "slam dunk", bet "Nets" cieš zaudējumu NBA mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionātā mačā, taču viņa komanda Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 112:123 (32:31, 18:37, 36:30, 26:25) piekāpās Šarlotas "Hornets".

D'Endželo Rasels ar 22 punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs "Nets" sastāvā, bet vēl 20 punktus pievienoja Demārs Kerols.

Kurucs laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, kuru laikā viņā iemeta 3 no 3 divpunktu metieniem, taču netrāpīja vienu tālmetienu.

Latvijas basketbolista rēķinā arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, viena piezīme un +9 lietderības rādītājs (otrs labākais komandā).

Vienā no spēles epizodēm Kurucs izcēlās ar skaistu "slam dunk" pāri pretinieku komandas centra pozīcijas spēlētājam Kodijam Zelleram.

"Hornets" komandas rindās Kemba Vokers izcēlās ar 25 punktiem, bet 22 iemeta Džeremijs Lembs.

Izšķirošo lūzumu spēles gaitā "Hornets" veica jau otrajā ceturtdaļā, kuru viesu komandai izdevās uzvarēt 19 punktu pārsvaru. 

Austrumu konferences turnīra tabulā "Nets" ar 32 uzvarām un 32 zaudējumiem ieņem 6. vietu, bet "Hornets" ar bilanci 29-33 ierindojas 8. pozīcijā kopvērtējumā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu