Kurucs gūst 11 punktus NBA mačā; "Nets" cieš lielāko zaudējumu šosezon

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda izbraukumā ar rezultātu 88:117 (23:28, 21:26, 20:30, 24:33) piekāpās Maiami "Heat" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā viņš realizēja 2 no 4 divpunktu metieniem, 1 no 5 tālmetieniem un trāpīja visus 4 izpildītos soda metienus.

Kuruca rēķinā arī 7 izcīnītas atlēkušās bumbas, 1 bloķēts metiens, 1 kļūda un -7 lietderības rādītājs.

Šajā mačā Kurucs bija otrs rezultatīvākais spēlētājs "Nets" sastāvā aiz Džo Herisa, kurš guva 15 punktus.

"Heat" komandā ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Kellijs Oliniks. Savukārt traumu dēļ Maiami vienībai nepalīdzēja Gorans Dragičs un Hasans Vaitsaids.

"Šovakar mēs meklējām visu - uzbrukumu, aizsardzību, atlēkušās bumbas. Domāju, ka viņi (pretinieki) dominēja pār mums visos veidos," pēc mača sacīja "Nets" galvenais treneris Kenijs Etkinsons.

Cīņu pie groziem "Nets" komanda zaudēja ar 36 pret 57. Arī ar tālmetienu realizēšanu Bruklinai nesekmējās - trāpīti 9 no 42 trīspunktniekiem.

Zaudējums ar 29 punktu starpību ir lielākais, kādu šosezon piedzīvojusi "Nets" komanda.

Savukārt "Heat" komandai panākums ar 29 punktu pārsvaru ir lielākā uzvara šosezon.

"Nets" ar 32 uzvarām un 33 zaudējumiem saglabā 6. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kur 10. pozīcijā ierindojas "Heat" ar bilanci 28-34.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu