Zidāns piedzīvo pirmo zaudējumu pēc atgriešanās pie Madrides "Real" stūres

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zinedins Zidāns
Zinedins Zidāns Foto: EPA/Scanpix

Franču treneris Zinedins Zidāns trešdien piedzīvoja pirmo zaudējumu pēc atgriešanās pie Spānijas futbola čempionāta komandas Madrides "Real" stūres.

Karaliskais klubs viesos ar 1:2 (0:1) piekāpās "Valencia" vienībai, pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

"Valencia" komandu 35.minūtē vadībā izvirzīja Gonsalu Gedešs, kurš bija precīzs no soda laukuma robežas. Savukārt 2:0 panāca Esekjels Garajs, kurš septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc stūra sitiena ar galvu raidīja bumbu vārtos.

Mača kompensācijas laikā, arī sitot ar galvu pēc stūra sitiena, Karims Benzemā vienus vārtus atguva, taču tas neglāba "Real" komandu no zaudējuma.

"Real" pēc Zidāna atgriešanās bija izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Francūzis pirms nepilna mēneša amatā nomainīja Santjago Solari, kurš komandas sliktā snieguma dēļ tika atbrīvots no amata.

"Šis ir grūts brīdis sarežģītā sezonā. Spēle bija ļoti līdzīga un visatbilstošākais iznākums būtu neizšķirts," pēc mača pauda Zidāns.

Jau ziņots, ka "Barcelona" vienība, pateicoties Lionela Mesi un Luisa Svaresa vēliem vārtiem, otrdien Spānijas futbola čempionāta mačā izbraukumā nospēlēja 4:4 (2:1) ar "Villarreal".

Mesi un Svaress šosezon Spānijas čempionātā divatā guvuši 51 vārtus, kas ir tikai par diviem vārtiem mazāk, nekā iespējusi visa Madrides "Real" komanda kopā.

Tikmēr "Barcelona" tuvākā sekotāja Madrides "Atletico" otrdien savā laukumā ar 2:0 (0:0) apspēlēja "Girona". Uzvaru mājiniekiem nodrošināja vien pamatlaika pašās beigās, kad pa vārtiem guva Djego Godins un Antuāns Grīzmans.

Spānijas futbola čempionātā līderei "Barcelona" ir 70 punkti 30 spēlēs, kamēr astoņus punktus atpaliek "Atletico". Trešā ar 57 punktiem ir Madrides "Real", kamēr pirmo četrinieku ar 47 punktiem noslēdz "Getafe".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu