Video Raidījums skaidro, kāpēc izredzētajiem bija iespēja tikt pie hokeja biļetēm par puscenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja fani
Latvijas hokeja fani Foto: Edijs Pālens/LETA

Internetā lielu rezonansi raisījusi vēstule, kurā Latvijas Hokeja federācija (LHF) uzrunājusi īpaši izvēlētu publiku, kurai piedāvā biļetes uz pasaules čempionāta spēlēm iegādāties ar 50% atlaidi.

 

Proti, nopludinātajā e-pastā tiek uzrunāti LHF biedri, klubi un hokeja sabiedrība kopumā. Šajā paziņojumā norādīts, ka, iegādājoties biļetes uz mačiem pret Slovēniju un Kazahstānu, iespējams izmantot kodu "SARAUJ", lai tiktu pie 50% atlaides.

Latvijas rīkotāju komitejas vadītājs Edgars Buncis intervijā TV3 skaidroja, ka federāciju uztrauca fakts, ka uz Šveices – Kanādas maču tika vairāk izpārdotas biļetes nekā uz Latvijas izlases spēlēm.

"Vakar vakarā pieņēmām lēmumu piedāvāt atlaides mūsu tuvākajiem – hokeja sabiedrībai. Uzskatu, ja būtu piedāvājuši visiem, tad, iespējams, fani būtu vēl vairāk neapmierināti. Kopumā šī akcija ir devusi rezultātu un mēs ar tiem esam apmierināti,” tā Buncis. “Galvenais faktors, kas noteica biļešu cenu ir čempionāta rīkošanas izmaksas. Mūsu gadījumā 90% čempionāta ieņēmumu veidos biļešu tirdzniecība. Valsts diemžēl nespēja palīdzēt un mēs nesaņēmām atbalstu tādā apjomā, kādu prasījām."

Ne visi uzrunātie fani bija mierā ar šādu lēmumu un uzskata to par negodīgu. Vairāk skaties sižetā!

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu