"Canucks" bez Bļugera paliek sausā pret "Flyers" hokejistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vankūveras "Canucks" komanda, kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, otrdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Canucks" viesos ar rezultātu 0:2 (0:2, 0:0, 0:0) atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu un trešajā mačā piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā.

Ar metienu no zilās līnijas otrajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja debitants Jegors Zamula, bet 18. minūtē Šons Kuturjē ar atjautīgu māņkustību, vienubrīd pat uzgriežot muguru Tečeram Demko, realizēja soda metienu.

Kuturjē tie bija pirmie vārti kopš 2021. gada 10. decembra. Muguras savainojuma dēļ viņš nespēlēja iepriekšējo pusotru sezonu.

"Canucks" vārtsargs Demko šajā cīņā atvairīja 40 no 42 metieniem, bet pretējos vārtos savu sesto "sauso" uzvaru NHL svinēja Kārters Hārts, kurš tika galā ar visām 25 ripām. Vankūveras komandas sistēmā ir arī latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs.

Ceturtdien "Canucks" viesosies pie Tampabejas "Lightning". Ar četriem punktiem trīs spēlēs vankūverieši pagaidām ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu