Video Girgensons gūst vārtus, Merzļikins cieš zaudējumu, bet Balinskis nopelna +1 (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons Foto: AP/SCANPIX

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo “Sabres” komanda guva uzvaru.

“Sabres” viesos ar rezultātu 6:4 (2:0, 3:1, 1:3) pārspēja Otavas “Senators” vienību. 

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Džefs Skiners (2+0) un Teidžs Tompsons, kurš izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli (2+1), bet Alekss Taks nopelnīja 1+1. 

Girgensons vārtus guva otrā perioda vidū, panākot rezultātu 2:0 viesu komandas labā.

Latvijas hokejists šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 21 sekundi, divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" izcīnīja trešo uzvaru septiņos mačos. Bufalo komanda patlaban ar sešiem punktiem atrodas pēdējā vietā Atlantijas divīzijā.

29 gadus vecais Girgensons kopumā šosezon septiņās spēlēs guvis divus vārtus un sakrājis neitrālu lietderības koeficient.

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" otrdien mājās ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Sanhosē "Sharks".

Balinskis spēlēja 17 minūtes un sešas sekundes, kas viņam ir lielākais spēles laiks NHL spēlētāja karjerā sešos aizvadītajos mačos.

Latvijas izlases aizsargs statistikā atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Panthers" vārtsargs Entonijs Stolarzs atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem (96,4%), bet uzvarētājiem vārtus guva Sems Reinharts, Kevins Stenlunds un Kārters Verheigī.

Atlantijas divīzijā "Panthers" apsteidz vienīgi "Sabres", ieņemot pirmspēdējo jeb septīto vietu ar sešiem punktiem. Floridas vienība sešos mačos izcīnījusi trīs uzvaras.

Citā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:1) zaudēja Anaheimas "Ducks" komandai.

Viesu komandas sastāvā Merzļikins šajā duelī tika galā ar 24 no 27 pretinieku metieniem, atvairot 88,5% raidījumu.

"Blue Jackets" sastāvā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās NHL debitants Edams Fantili, kurš kopumā sešās spēlēs sakrājis 2+2.

Sešās spēlēs Kolumbusa izcīnījusi septiņus punktus un patlaban ierindojas trešajā pozīcijā Metropolitēna divīzijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu