Video Žagars: Esmu pārliecināts, ka atgriezīšos vēl stiprāks

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars pēc ceļgala operācijas dalījies ar vēstījumu līdzjutējiem un komandas biedriem, paužot pateicību par lielo atbalstu, liecina Lietuvas kluba Viļņas "Wolves" publicētais video.

Žagars traumu guva 14. oktobrī Lietuvas čempionāta spēlē, savukārt pagājušajā nedēļā Stambulā viņam tika veikta ceļgala operācija.

"Sūtu labākos vēlējumus no Turcijas! Ceļgala operācijā viss noritēja veiksmīgi. Vēlos paust pateicību par atbalstu," norādīja Žagars.

"Esmu pārliecināts, ka atgriezīšos vēl stiprāks," saka Latvijas basketbolists, kurš novēlēja "vilkiem" uzvaras un veselību sezonas turpinājumā.

Žagars pārrāva kreisās kājas ceļgala iekšējās sānu saites. Tiek prognozēts, ka atlabšana no traumas prasīs vismaz piecus mēnešus.

Latvijas basketbolists pēc veiksmīga starta Pasaules kausa finālturnīrā, kurā tika iekļauts turnīra otrajā simboliskajā izlasē, noslēdza trīs gadu vienošanos ar Stambulas "Fenerbahce", bet šosezon tiek izīrēts Viļņas "Wolves".

Lietuvas Basketbola līgā (LKL) latvietis aizvadīja četras spēles, laukumā vidēji pavadīja 22 minūtes, izcēlās ar 12 punktiem un un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt ULEB Eirokausā saspēles vadītājs piedalījās vienā mačā, laukumā bija 23 ar pusi minūtes, guva desmit punktus un četras reizes rezultatīvi piespēlēja.

Pagājušajā sezonā Žagars pārstāvēja citu Lietuvas komandu Ķēdaiņu "Nevežis", bet pirms tam viņš kopš 2017.gada bija Spānijas kluba Badalonas "Joventut" sistēmā.

Daļu no 2021./2022.gada sezonas saspēles vadītājs bija Vācijas basketbola bundeslīgas komandā Braunšveigas "Lowen".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu