Video Banki vadītā "Virtus" turpina krāt uzvaras Eirolīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola treneris Luka Banki
Basketbola treneris Luka Banki Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus Segafredo" komanda otrdien ULEB Eirolīgas astotās kārtas spēlē guva sesto panākumu.

"Virtus" savā laukumā ar rezultātu 86:79 (21:26, 24:14, 20:23, 21:16) pārspēja Milānas "AX Armani Exchange Olimpia".

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Ife Lundbergs, kamēr 14 punktus pievienoja Avudu Abass un Tornike Šengelija, kurš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un sakrāja četras rezultatīvas piespēles.

Milānas vienībā Ševons Šīldss izcēlās ar 21 punktu, Nikola Mirotičs guva 16 punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, bet vēl 13 punktus guva Maodo Lo, kura kontā arī sešas rezultatīvas piespēles.

"Virtus" ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ieņem trešo vietu, kamēr Milānas komanda uzvarējusi divos mačos un ir 16.pozīcijā. Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" vienība ar trīs uzvarām ir 12.pozīcijā.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiakos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu