Sāk tirgot biļetes uz pludmales volejbola olimpiskās kvalifikācijas turnīru Jūrmalā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs
Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs Foto: Evija Trifanova/LETA

No šodienas var iegādāties biļetes uz Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīru Jūrmalā, kas vienlaicīgi ir arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.

Turnīrs no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmales stadionā, Jūrmalā, un tajā vīrieši un sievietes izspēlēs pa vienai ceļazīmei uz Parīzes olimpiskajām spēlēm. Šogad šis būs augstākā profesionālā līmeņa pludmales volejbola pasākums Latvijā.

Kā ziņo Latvijas Volejbola federācija (LVF), biļetes uz turnīru var iegādāties vietnē "Bezrindas.lv".

Četru dienu laikā līdzjutēji klātienē varēs vērot 76 pludmales volejbola spēles, kurās sacentīsies 12 valstu pārstāvji - gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Nāciju kauss ir īpašs, atšķirīgā spēļu formāta dēļ - savā starpā sacenšas valsts pret valsti, kur katra valsts startēs ar divām komandām un, lai palielinātu intrigu, pēc divu spēļu cīņām starp divām valstīm, pie vienāda rezultāta ir jāspēlē izšķirošais - zelta sets. Tikai uzvarētāji kā vīriešu, tā sieviešu turnīrā nopelnīs valstij kvotu dalībai šīs vasaras olimpiskajās spēlēs.

Kopš 2008.gada Latvija šajā sporta veidā bijusi pārstāvēta olimpiskajās spēlēs un šis turnīrs ir iespēja pacīnīties par vēl vienas sieviešu un vienas vīriešu komandas kvotu dalībai Olimpiādē, jo labākais pāris sieviešu konkurencē Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova uz doto brīdi pēc olimpiskā reitinga ir jau iekļuvušas Parīzes spēļu dalībnieku sarakstā.

Latvijas pludmales volejbola izlases kandidātiem būs jāizspēlē trīs kārtu atlases sacensību turnīri, kuri noslēgsies 26.maijā, kad arī būs zināms, kuras komandas tiks pārstāvētas Nāciju kausa turnīrā.

Biļetes ir iespējams iegādāties trīs dažādās kategorijās - dienas biļetes, nedēļas nogales biļetes un turnīra biļetes. Iegādājoties biļeti A, B, C sektorā, būs iespēja apmeklēt visus laukumus. Bērni līdz sešiem (ieskaitot) gadiem varēs apmeklēt pasākumu bez maksas kopā ar vecākiem, ja tie neaizņem atsevišķu sēdvietu. Jūrmalnieka kartes īpašniekiem tiek piemērota 20% atlaide un karte būs jāuzrāda pie ieejas kopā ar biļeti. Bērniem līdz 13 gadiem biļešu cenai tiek piemērota 30% atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda dokumentu, kas apliecina bērnu vecumu).

Apmeklētājam ar ratiņkrēslu un pavadoni biļetei ir piemērota atsevišķa biļešu grupa, kas atbilst A, B, C sektora cenai ar 30% atlaidi. Pensionāriem 30% atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda pensionāra apliecība). Ar "Goda ģimenes" karti pieejama 30% atlaide biļešu grupām, kurām jau nav piemērota cita atlaide (pie ieejas būs jāuzrāda karte). Komfortablākai pasākuma vērošanai, iespējams iegādāties arī VIP biļetes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu