Bārklijs: Džeimsa iegūšana bija vieglākais solis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marvin Gentry / REUTERS

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģendām Čārlzs Bārklijs izteicies, ka Lebrona Džeimsa piesaistīšana bija «Lakers» vieglākais solis. Grūtākais solis būt izveidot konkurētspējīgu komandu Rietumos, bijušais basketbolists izteicies NBA TV.

Bijušais līgas basketbolists Bārklijs izteicies, ka Losandželosas komandai nepieciešams pamatīgi uzlabot savu sastāvu, lai būtu konkurētspējīga spēcīgajā Rietumu konferencē. Viņš arī atklāja, ka trīskārtējā NBA čempiona Džeimsa iegūšana bija vieglākais «Lakers» solis šajā vasarā.

«Cerēju, ka viņš paliks Klīvlendā, bet neesmu pārsteigts par viņa lēmumu pievienoties «Lakers» komandai. Viņa pievienošana komandai bija vieglākais uzdevums, tagad komandai nāksies pamatīgi pastrādāt, lai piesaistītu vēl vienu superzvaigzni,» atklāja Bārklijs.

55 gadus vecais Bārklijs arī komentēja citas līgas zvaigznes Pola Džordža lēmumu pagarināt līgumu ar savu līdzšinējo komandu Oklahomasitijas «Thunder». Viņš arī uzskata, ka Džordža nepiesaistīšana «Lakers» komandai var dārgi maksāt, jo komanda riskē ar viena gada pazaudēšanu, ja neizdosies piesaistīt citu līgas zvaigzni.

«Džordža darījums bija labs pašam Džordžam. Visi runāja par viņa un Lebrona apvienošanos «Lakers» komandā, taču tagad būs interesanti pavērot, ko darīs Losandželosa. Kavai Lenardu būs grūti iegūt, tāpēc nebūtu pārsteigts, ja komandai izdosies piesaistīt Demarkusu Kazinsu,» atzina Bārklijs.

Šobrīd pat ar Džeimsa iegūšanu Bārklijs komandai augstu vietu Rietumu konferencē nesola. Viņš uzskata, ka patlaban Rietumos ir vairākas par Losandželosu labākas komandas. Ja «Lakers» komanda ar šādu sastāvu startētu regulārajā sezonā, tad viņš komandai paredz 43 līdz 47 uzvaras, kas komandai varētu dot tikai 5. vai 6. vietu Rietumu konferencē.

«Nerunājot par Goldensteitu un Hjūstonu, uzskatu, ka šobrīd «Lakers» nav labāki pat par Minesotas «Timberwolves» un Oklahomasitijas «Thunder» komandām. Lai tiktu cauri Rietumiem, viņiem ir nepieciešams ievērojami pastiprināt savu sastāvu,» atzina Bārklijs.

Kā zināms, līgas superzvaigzne Džeimss piekritis četru gadu līgumam ar Losandželosas «Lakers», svētdien pavēstīja sportistu pārstāvošā aģentūra «Klutch Sports Group». Līgums tiks noslēgts par 154 miljoniem ASV dolāru (132 miljoniem eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu