Kazinss pats esot zvanījis «Warriors» ģenerālmenedžerim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steve Dykes / TT NYHETSBYRÅN

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem centra spēlētājiem Demarkuss Kazinss pats esot zvanījis Goldensteitas «Warriors» ģenerālmenedžerim Bobam Maijersam, lai noslēgtu līgumu ar NBA čempionvienību, ziņo ESPN.

Kazinss, kurš aizvadītajā sezonā iedzīvojās Ahilleja cīpslas plīsumā, paredzams, laukumā atgriezīsies tikai ap janvāri. Šā iemesla dēļ par centra spēlētāju esot bijusi ļoti maza interese no komandām. Kā ziņo ESPN, Kazinss neesot saņēmis nevienu piedāvājumu, tāpēc spēlētājs pats esot ķēries pie telefona un zvanījis «Warriors» kluba vadībai.

ESPN žurnālists Marks Spaijers esot runājis ar Kazinsu, kurš viņam atklājis, ka spēlētājs esot iegrimis pamatīgās pārdomās pēc tam, kad neesot saņēmis nevienu piedāvājumu no līgas komandām.

«Kazinss atklāja, ka neesot saņēmis nevienu piedāvājumu. 4 Zvaigžņu spēļu dalībnieks, kurš tiek uzskatīts par labāko centra spēlētāju līgā, nespēja ieinteresēt nevienu līgas komandu,» atklāja Spaijers.

Kazinss nav spējis gulēt, pārdomājot visu savu līdzšinējo karjeru un nākamos soļus. Piecos no rīta viņš esot sazvanījies ar savu aģentu, un kopīgi esot izlēmuši tālākos soļus.

«Bobs Maijers esot bijis pārsteigts, saņemot Kazinsa zvanu. Abas puses esot spējušas panākt vienošanos, noslēdzot viena gada līgumu,» sacīja Spaijers.

Ar komandu ir noslēgts viena gada līgums, jo «Warriors» arī nav pārliecināti, uz ko spēlētājs būs spējīgs pēc traumas izārstēšanas. Spaijers uzskata, ka šis viena gada līgums ir laba iespēja, lai Kazinss varētu apliecināt visām pārejām līgas komandām, ko tās ir palaidušas garām.

Aizvadītajā sezonā 27 gadus vecais basketbolists laukumā pavadīja vidēji 36,2 minūtes, gūstot 25,2 punktus un sakrājot 12,9 atlēkušās bumbas spēlē. Tāpat viņa kontā vidēji 5,4 rezultatīvās piespēles un 1,6 bloki spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu