Neimara atveseļošanās ritot labāk nekā gaidīts

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Brazīliešu futbola zvaigznes Neimara atveseļošanās no pēdas kaula lūzuma rit labāk, nekā sākotnēji plānots, atklāja Brazīlijas izlases fiziskās sagatavotības treneris Fābiu Maseredjans.

Pašlaik 26 gadus vecais Parīzes «Saint-Germain» (PSG) futbolists Neimars nav spēlējis jau kopš februāra, kad Francijas čempionāta mačā lauza pēdas kaulu.

«Neimara situācija attīstās labi. Viņš trenējas katru dienu, bet varu teikt, ka atveseļošanās no traumas rit labāk nekā gaidīts,» pavēstīja Maseredjans.

Tikmēr Rodrigu Lasmars, kurš ir Brazīlijas izlases ārsts un vadīja Neimara operāciju, norādīja, ka futbolists soli pa solim jau atgūst savas iepriekšējās kustības.

«Nākamais solis ir trenēties kopā ar pārējiem futbolistiem un piedalīties spēlēs. Viss šobrīd tiek darīts tā, lai spēlētājs nejustu nekādu diskomfortu,» izteicās Lasmars.

Sākotnēji pastāvēja bažas, vai brazīliešu uzbrucējs varēs izveseļoties līdz Pasaules kausa sākumam, tomēr rehabilitācijas process bijis gana raits, kas Brazīlijas valstsvienības galvenajam trenerim Titem ļāvis viņu iekļaut sastāvā.

Neimars Brazīlijas izlasē aizvadījis 83 spēles, kuru laikā guvis 53 vārtus, būdams valstsvienības visu laiku ceturtais rezultatīvākais futbolists.

Tāpat netiek izslēgts, ka Neimars šajā starpsezonā varētu atstāt Francijas čempioni Parīzes «Saint-Germain», ko pārstāvējis tikai vienu gadu.

Brazīlieši Pasaules kausa finālturnīrā pirmo spēli aizvadīs 17.jūnijā, kad spēkosies ar Šveici. Vēl apakšgrupā spēlēs Kostarika un Serbija.

Brazīlijas futbola izlase ir pieckārtēja Pasaules kausa ieguvēja, tomēr savu iepriekšējo titulu tā ieguva 2002.gadā.

Pasaules kausa izcīņa Krievijā sāksies 14.jūnijā un ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu