Somu talants Laine NHL labāko snaiperu līdersarakstā panāk Ovečkinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Talantīgais Somijas hokejists Patriks Laine Nacionālajā hokeja līgā (NHL) vārtu gūšanā panācis krievu uzbrucēju Aleksandru Ovečkinu no Vašingtonas «Capitals» komandas un nu liek tam dalīties labākā snaipera titulā. Abi šosezon līdz šim izpildījuši pa 43 precīziem metieniem.

Regulārā čempionāta mačā naktī uz pirmdienu Laines pārstāvētā Vinipegas «Jets» ar rezultātu 4:2 savā laukumā pieveica Dalasas «Stars» hokejistus. Šajā spēlē soms guva divus vārtus, tiekot nosaukts par cīņas spožāko zvaigzni.

Laine un Ovečkins šajā sezonā izcēlušies pa 43 reizēm, abiem uzbrucējiem dalot līgas labākā snaipera godu.

Ovečkins iepriekšējā spēlē guva vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā «Capitals» komanda ar 3:6 viesos atzina Filadelfijas «Flyers» pārākumu.

Trešais labākais vārtu guvējs šosezon ir cits krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins no Pitsburgas «Penguins» vienības. Viņa kontā ir 40 vārtu guvumi.

19 gadus vecais Laine vismaz ar vienu rezultativitātes punktu izcēlies jau 15. spēlē pēc kārtas, kas ir «Jets» kluba rekords. Šajā rezultativitātes sērijā Laine izcēlies ar 18 gūtiem vārtiem un 8 rezultatīvām piespēlēm.

Līdz regulārās sezonas noslēgumam gan «Capitals», gan «Jets» komandai atlicis aizvadīt 10 mačus. Abas komandas, visticamāk, iekļūs Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu