Čuns «Australian Open» sensāciju duelī uzvar Sandgrenu un iekļūst pusfinālā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Dienvidkorejas tenisists Hjons Čuns trešdien izcīnīja vietu Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālā. Čuns, kurš ATP rangā ieņem 58.vietu, ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 6-4, 7-6 (7:5), 6-3 pārspēja amerikāni Tenisu Sandgrenu, kurš rangā atrodams 97.pozīcijā.

Abi tenisisti turnīrā ir starp neizliktajiem spēlētājiem un ceturtdaļfinālā iekļuva pēc sensacionālām uzvarām.

Pašlaik 21 gadu vecais Čuns trešajā kārtā apturēja planētas ceturto raketi Aleksandru Zverevu, bet astotdaļfinālā uzvarēja seškārtējo Austrālijas atklātā tenisa čempionāta uzvarētāju Novaku Džokoviču no Serbijas.

Savukārt 26 gadus vecais Sandgrens otrajā kārtā pārspēja kādreizējo Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāju Stenu Vavrinku, bet pirmdien ceturtajā kārtā izslēdza ar piekto numuru izlikto Dominiku Tīmu.

Čuns pērn novembrī triumfēja ATP jaunizveidotajā junioru turnīrā «Next Gen» un kļuva par pirmo Dienvidkorejas tenisistu kopš 2003.gada, kurš uzvarējis kādā no ATP turnīriem. Tikmēr Sandgrens pirms šīm sacensībām savā karjerā bija uzvarējis tikai divos ATP pamatsacensību mačos.

Čuns pusfinālā tiksies ar planētas otrās raketes Rodžera Federera un Tomāša Berdiha mača uzvarētāju.

Tikmēr par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies ranga sestais numurs Marins Čiličs un vēl viens neizsētais tenisists Kails Edmunds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu