Ostapenko: Šī man bijusi lieliska sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko kvalificējusies WTA sezonas noslēguma tenisa turnīram Singapūrā. Viņa ir laimīga par šo sasniegumu un cer turnīrā demonstrēt savu labāko tenisu.

«Esmu patiesi laimīga, kvalificējoties savam pirmajam WTA sezonas noslēguma turnīram,» WTA mājas lapā citēta Ostapenko. «Man bijusi lieliska sezona, un ceru, ka varēšu turpināt rādīt savu labāko sniegumu līdzjutējiem Singapūrā.»

Prestižā «Grand Slam» turnīra «French Open» čempione sezonas noslēguma sacensībām kvalificējusies kā septītā tenisiste. Kopumā turnīrā piedalīsies astoņas šā gada pasaulē labākās tenisistes.

Turnīrā Singapūrā, kas risināsies no 22. līdz 29. septembrim, piedalīsies arī Garvinje Mugurusa (Spānija), Simona Halepa (Rumānija), Karolīna Plīškova (Čehija), Jeļina Svitoļina (Ukraina), Venusa Viljamsa (ASV) un Karolīna Vozņiacki (Dānija).

20 gadus vecā Ostapenko kopš 2010. gada ir jaunākā WTA «Finals» dalībniece.

Šosezon bez iegūtā «French Open» titula viņa uzvarēja arī Seulas WTA «International» turnīrā. Pasaulē labāko tenisistu sarakstā viņa šobrīd ieņem 8. pozīciju, kas ir jauns Latvijas tenisa rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu