Latvijas tenisiste Vismane zaudē Vimbldonas junioru dubultspēļu ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Talantīgā Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien cieta sagrāvi Vimbldonas čempionāta meiteņu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā.

Patlaban 16 gadus vecā Latvijas tenisiste, kura WTA vienspēļu rangā atrodama 1231.vietā, duetā ar vācieti Jūli Nīmeieri, nepilnas stundas laikā divos setos ar 1-6, 2-6 atzina serbietes Olgas Danilovičas un slovēnietes Kajas Juvanas pārākumu.

Mača sākumā apmainoties ar punktiem pie savām servēm, turpinājumā Vismane un Nīmeiere zaudēja sešos geimos pēc kārtas. Tiesa, otrā seta otrajā geimā viņas guva punktu pretinieču servē, panākot izlīdzinājumu 1-1, taču pēc tam atkal dominēja pretinieces.

Daniloviča ir pērnā gada Frncijas atklātā čempionāta junioru dubultspēļu turnīra uzvarētāja, bet pasaules rangā 16 gadus vecā serbiete ieņem 529.vietu, kamēr viņs partnere WTA rangā ir 598.pozīcijā.

Pirmajā kārtā Vismane/Nīmeiere ar 6-2, 7-5 uzvarēja amerikānietes Heiliju Batisti un Natašu Subešu, bet otrajā kārtā ar 6-3, 6-3 droši pieveica sacensību trešo numuru amerikānieti Keilu Deju un mājinieci Ketiju Svanu.

Tikmēr Vimbldonas junioru vienspēļu turnīrā Vismane ar rezultātu 3-6, 4-6 piekāpās kolumbietei Marijai Kamilai Osorio Serrano, kura WTA rangā ir 1133.pozīcijā, bet turnīrā bija izlikta ar devīto numuru.

Par dalību pirmajā kārtā Vismane nopelnīja 30 junioru ranga punktus. Vismane junioru rangā ir 35.pozīcijā, bet viņas pretiniece atrodama 13.vietā.

Pērn Vismane Vimbldonā cieta zaudējumu junioru turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā. Savukārt šī gada «French Open» junioru turnīrā viņa apstājās otrajā kārtā.

Jau vēstīts, ka šī gada Vimbldonas turnīra ceturtdaļfinālu dāmu vienspēlēs sasniedza Latvijas tenisa sensācija Aļona Ostapenko, kura otrdien cieta neveiksmi pret titulēto amerikānieti Venusu Viljamsu. Tikmēr Anastasija Sevastova aizkļuva līdz otrajai kārtai, kamēr Latvijas vīru tenisa līderis Ernests Gulbis negaidīti sasniedza trešo kārtu, kurā zaudēja serbu zvaigznei Novākam Džokovičam.

2014.gadā Ostapenko kļuva par Vimbldonas junioru čempioni meiteņu vienspēļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu