«Knicks» un «Rockets» sarunās par Entoniju iesaistīti četri klubi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ņujorkas «Knicks» komanda turpina mēģinājumus aizmainīt savas vienības spožāko zvaigzni Karmelo Entoniju. Kluba vadība risina sarunas ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Hjūstonas «Rockets». ESPN vēsta, ka iespējamā maiņas darījuma rezultātā iesaistīti vēl divi citi klubi.

33 gadus vecajam Entonijam ir tiesības palikt «Knicks» komandā vēl divas sezonas, bet viņš pats, izjūtot spiedienu, vēlas atstāt Ņujorkas klubu. Iepriekš basketbolistam tuvu stāvošas personas norādījušas, ka pats Entonijs labprāt savu karjeru turpinātu «Rockets» vai Klīvlendas «Cavaliers» rindās, kurā spēlē viņa draugs Lebrons Džeimss.

«Rockets» cer papildināt sastāvu ar trešo superzvaigzni, kas pievienotos Džeimsam Hārdenam un Krisam Polam, kurš Hjūstonā nonāca šajā vasarā.

ESPN ziņo, ka «Knicks» un «Rockets» aktīvi strādā pie iespējamā darījuma, kurā kopumā iesaistīti četri NBA klubi.

Interesanti, ka nesen «Rockets» brazīliešu garā gala spēlētājs Nene savā «Instagram» kontā publicēja bildi, kurā redzams Entonijs Hjūstonas vienības formā. Vēlāk gan viņš to izdzēsa.

Entonija līgums nākamo divu sezonu laikā viņam paredz 54 miljonu ASV dolāru algu.

Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu