Pasečņiks arī nākamo sezonu pavadīs Spānijas klubā «Herbalife»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Talantīgais Latvijas centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks nākamajā sezonā vēl nedosies uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātu. Viņš vismaz vienu sezonu vēl aizvadīs Spānijas augstākās līgas (ACB) komandā Grankanārijas «Herbalife», ceturtdien informēja klubs un viņa aģents Artūrs Kalnītis.

21 gadu vecajam basketbolistam ir spēkā divu gadu līgums ar «Herbalife».

Latvieti NBA draftā ar 25. numuru izvēlējās Orlando «Magic» komanda, taču pēc brīža tā Latvijas centra spēlētāju aizmainīja uz Filadelfijas «76ers» vienību, kurā pēdējos gados sapulcēti daudzi jauni un talantīgi basketbolisti, taču tā iepriekšējās piecās sezonās pēc kārtas nav sasniegusi izslēgšanas spēļu turnīru.

Šajā nedēļā portāla «philly.com» apskatnieks Kīts Pompejs vēstīja, ka nākamajā sezonā Pasečņiks «76ers» komandas sastāvā neiekļausies, bet ar viņu rēķinās nākotnē.

Pasečņiks pagājušajā sezonā Spānijas ACB čempionātā 35 mačos vidēji spēlē izcēlās ar 7,8 gūtiem punktiem un 3,1 atlēkušo bumbu. Tā individuāli bija viņa labākā sezona karjerā.

Pasečņiks kļuva par piekto draftēto Latvijas basketbolistu, trešo, kurš izraudzīts pirmajā kārtā.

Pagaidām nav zināms, vai Pasečņiks varēs palīdzēt Latvijas nacionālajai komandai Eiropas čempionāta finālturnīrā. Galvenais treneris Ainars Bagatskis viņu kandidātu lokā iekļāva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu