Klejs Tompsons: Nejūtu, ka aizgājušajā sezonā būtu ko upurējis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Klejs Tompsons uzskata, ka viņa loma pēc Kevina Duranta pievienošanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienībai Goldensteitas «Warriors» nav mazinājusies.

«Nemaz nejūtu, ka aizgājušajā sezonā būtu ko upurējis,» ESPN sacīja Tompsons, kam šajā sezonā komandā loma vairs nebija tik liela kā iepriekš. «Drīzāk jūtu, ka esmu daļa, kas aiz sevis atstājusi paliekošas vērtības.»

Izslēgšanas spēļu turnīrā 27 gadus vecais Tompsons vidēji mačā izcēlās ar gūtiem 15,0 punktiem un savāca 3,9 atlēkušās bumbas zem groziem. Salīdzinot ar iepriekšējās sezonas izslēgšanas turnīru, viņa rezultativitāte ievērojami kritusies. Tiesa, pirms gada komandā nebija Kevina Duranta.

«Domāju par basketbola mantojumu,» norādīja Tompsons. «Ceru, Goldensteitas vienībai labumu varēšu sniegt vēl ilgu laiku. Gribam būt NBA čempiontitula pretendenti vēl ilgu laiku.»

Pēdējo trīs sezonu laikā «Warriors» trīsreiz spēlējusi finālā, divreiz kļūstot par čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu