Makgregors treniņos strādā tikai boksam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @thenotoriousmma

Jauktās cīņas mākslas (MMA) superzvaigzne īrs Konors Makgregors (21-3) savus treniņus pilnībā velta boksam un gatavojas cīņai ar līdz šim nepārspēto amerikāni Floidu Meivezeru (49-0, 26 KO).

«TMZ Sports» ziņo, ka 28 gadus vecais Makgregors visu savu uzmanību koncentrē, lai Dublinā uzlabotu boksa iemaņas. MMA nepieciešamo viņš vairs treniņos nepraktizē.

«Šodien bija kārtīgs treniņš,» savā «Instagram» kontā raksta Makgregors. «Paraksties savam galam, vai arī tev, Floid, ir tikai mute.»

Iepriekš Makgregors atklāja, ka viņš parakstījis kontraktu par cīņu ar Meivezeru un gaida, kad to izdarīs viņa gaidāmais oponents.

Medijos ilgu laiku klīdušas runas par Meivezera un Mekgregora iespējamo cīņu. Puses ilgstoši neesot spējušas vienoties par finansiālajiem nosacījumiem.

«Viņi saka, ka man nav nekādu izredžu, bet tā viņi teikuši pirms katras cīņas,» vēsta Makgregors.

«Ir tikai viena cīņa, kurai es no biznesa viedokļa redzu jēgu,» izdevumā «BoxingScene» citēts Meivezers. «Esmu atgriezies, jo esmu biznesa cilvēks un vēlos pasaulei sniegt to, ko tā vēlas redzēt. Makgregors ir cīnītājs, un es arī. Šo cīņu grib redzēt cīņas sporta un MMA līdzjutēji.»

Meivezers boksera karjeru noslēdza 2015. gada septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu