Dimitrovs: Rafa teica, ka es noteikti iegūšu «Grand Slam» titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/TVNET

Spānijas tenisists Rafaels Nadals uzskata, ka kādu dienu Bulgārijas sportists Grigors Dimitrovs uzvarēs kādā no četriem «Grand Slam» turnīriem. Viņam jāturpina smagi strādāt, un tas notiks.

«Dzīvoju kā sapnī. Uzvaru turnīros, spēlēju labu tenisu,» izdevumā «Tennis World» citēts Dimitrovs. «Esmu savas karjeras vidusposmā, un man ir daudz mērķu, kurus vēlos sasniegt.»

25 gadus vecais bulgārs savas karjeras laikā ieguvis piecus ATP turnīru vienspēļu titulus.

Sezonas pirmā «Grand Slam» turnīra «Australian Open» pusfinālā titulētais Nadals viņu pieveica smagā 6-3, 5-7, 7-6 (7:5), 6-7 (4:7), 6-4 teju piecu stundu cīņā.

«Pēc zaudējuma Rafam savā galvā šo maču pārcilāju simts reižu. Gribēju saprast, ko varēju darīt labāk, kādas kļūdas pieļāvu. Galu galā sapratu, ka izdarīju visu, ko varēju,» viņš sacīja. «Pēc spēles Rafa man pie tīkla teica: ja turpināšu tā spēlēt, tad noteikti izcīnīšu «Grand Slam» titulu. Tas ir mans sapnis. Gribu kļūt par ATP ranga līderi. Domāju, ka tas ir iespējams, galvenais - jābūt stabilam.»

Karjeras labāko rādītāju ATP reitingā Dimitrovs sasniedzis 2014. gada augustā, kad ieņēma 8. pozīciju. Šobrīd viņš ir 13. raketes godā.

Dimitrovs kopš profesionāļa gaitu sākšanas prēmijās nopelnījis 8,2 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu