Medijs: «Lakers» apsver maiņas darījumu, lai iegūtu vēl vienu līgas zvaigzni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TONY GUTIERREZ / TT NYHETSBYRÅN

Gadījumā, ja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas «Lakers» neizdosies veikt maiņas darījumu ar Sanantonio «Spurs» komandu, lai iegūtu Kavai Lenardu, tad komanda apsver citas līgas zvaigznes iegūšanu, ziņo ESPN.

Starp spēlētājiem, kurus «Lakers» vēlētos iegūt, tiek minēti Demjens Lilards (Portlendas «Trailblazers»), Kevins Lavs (Klīvlendas «Cavaliers»), Bredlijs Bīls, Džons Vols (abi Vašingtonas «Wizzards») un Demārs Derouzans (Toronto «Raptors»).

Par visticamāko scenāriju tiek minēts Lilarda nonākšana Losandželosā. Lilards ir viens no labākajiem saspēles vadītājiem līgā, taču spēcīgajā Rietumu konferencē kopā ar Portlendas komandu izrādīt konkurenci vadošajām komandām nav bijis pa spēkam.

ESPN žurnālists Niks Vraits uzskata, ka gadījumā, ja «Lakers» neizdodas iegūt Lenardu, tad nepieciešams ir darīt visu, lai sastāvam pievienotu talantīgo saspēles vadītāju Lilardu.

«Lilards ļoti labi iederētos spēlējam kopā ar Džeimsu. Viņš ir lielisks tālmetienu speciālists, kuram nav nepieciešams turēt bumbu pie sevis,» izteicās Vraits.

Aizvadītajā sezonā 27 gadus vecais basketbolists vidēji spēlē guva 26,9 punktus, atdeva 6,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas.

Lava iespējamo nonākšanu Losandželosā basketbola analītiķi komentē negatīvi, uzskatot, ka nav nepieciešams «Lakers» komandu pārveidot par «Cavaliers» otro versiju.

«Atbalstu visus maiņu darījumus, izņemot Kevina Lava darījumu. Pietiekami daudz esam redzējuši Lavu un Džeimsu spēlējam kopā,» izteicās ESPN žurnālists Kriss Kārters.

Losandželosa apzinās, ka ir nepieciešami sastāva uzlabojumi, lai sevi varētu saukt par čempiontitula konkurentiem, neskatoties pat uz Lebrona Džeimsa piesaistīšanu komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu