«Spurs» paziņojusi «Lakers» vadībai, kurus spēlētājus vēlas saņemt pret Lenardu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio «Spurs» ir paziņojis Losandželosas «Lakers» vadībai to spēlētāju sarakstu, kurus viņi vēlas iegūt, pretī dodot līgas zvaigzni Kavai Lenardu, ziņo portāls Bleacher Report.

Jau ilgu laiku notiek runas par iespējamo Lenarda pāriešanu uz citu līgas komandu. Pats spēlētājs ir izteicies, ka vēlas tikt aizmainīts uz Losandželosas klubu, taču «Spurs» vadība šajā ziņā nesteidzas.

Tiek ziņots, ka «Spurs» komanda no «Lakers» vēlas iegūt jaunos talantus Brendonu Ingramu, Kailu Kūzmu un Džošu Hārtu, kā arī divas pirmās kārtas drafta izvēles un divas otrās kārtas izvēles.

Sanantonio komanda nav gatava piekāpties nevienai komandai, jo saprot Lenarda vērtību līgā. «Lakers» kluba vadība ziņoja, ka maiņas darījumos var tikt iekļauti visi gados jaunie spēlētāji, izņemot Kailu Kūzmu. Kūzma ir vienīgais spēlētājs, kuru kluba vadība nevēlas aizmainīt, jo uzskata, ka viņš nākotnē spētu kļūt par komandas seju.

Kūzma aizvadītajā sezonā vidēji spēlē guva 16,1 punktu, atdeva 1,8 rezultatīvu piespēli, kā arī izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas. Tieši Kūzma tiek uzskatīts par «Lakers» labāko aizvadītās sezonas jauno spēlētāju, izkonkurējot aprunāto Lonzo Bolu.

Kopš līguma parakstīšanas ar līgas superzvaigzni Lebronu Džeimsu, komanda sastāvam ir pievienojusi veterānus Reidžonu Rondo un Džavalu Makgī, kā arī Lensu Stīvensonu un Kenteviusu Koldvelu-Poupu.

Kā ziņo ESPN žurnālists Adrians Vojnarovskis, tad «Spurs» komanda esot sazinājusies arī ar Bostonas «Celtics» un Filadelfijas «76ers» komandām par iespējamo Lenardu maiņu.

«Sanantonio vēlas iegūt spēlētājus, ar kuriem var būt konkurētspējīga Rietumu konferencē, jo komanda nevēlas nodarboties ar pārbūves procesu,» atzīst Vojnarovskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu