Rīgas «Dinamo» šovakar centīsies pārtraukt neveiksmju sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta maču, spēkojoties ar Ufas «Salavat Julajev» vienību. Spēle sāksies plkst.18:00, un to tiešraidē rādīs kanāls TV6.

Rīgas «Dinamo» zaudējumus piedzīvojusi pēdējās trijās spēlēs. Iepriekšējā mačā rīdzinieki sestdien ar rezultātu 1:2 sīvā cīņā piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Helsinku «Jokerit» vienībai.

Tikmēr Ufas hokejisti uz Rīgu devās pēc svētdienas neveiksmes (1:2) Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību.

No savainojum sadziedēšanas ierindā atgriezies «Dinamo» rezultatīvākais aizsargs Guntis Galviņš un uzbrucējs Džastins Šags. Tikmēr savainojumu dēļ laukumā nevarēs doties Miķelis Rēdlihs un Georgijs Pujacs.

Rīgas «Dinamo» vienībai drīzumā varētu palīdzēt arī 21 gadu vecais Georgs Golovkovs, kas sezonas sākumā guva nopietnu kājas traumu. Viņš jau nedēļu slido kopā ar komandu.

Pēc šā dueļa rīdzinieki dosies uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, kur aizvadīs divas spēles. Tāpat vēl divi dueļi paredzēti Piņķu ledus arēnā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 29 punktiem 34 mačos atrodas pēdējā vietā, bet «Salavat Julajev» ar 69 punktiem 36 mačos atrodas ceturtajā vietā Austrumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu