Mediji: «Rockets» ieinteresēti līguma parakstīšanā ar Entoniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BRYAN TERRY / TT NYHETSBYRÅN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Oklahomasitijas «Thunder» no sastāva atbrīvojusi bijušo līgas zvaigzni Karmelo Entoniju, par spēlētāju ieinteresētību izrādījušas vairākas līgas komandas. Kā visreālākais variants tiek minēta spēlētāja pievienošanās Hjūstonas «Rockets» komandai, ziņo ESPN.

Oklahomas komanda izvēlējusies no sastāva atbrīvot Entoniju, tādējādi ietaupot gandrīz 100 miljonus dolāru. Komandai gan būs jāizmaksā basketbolistam viņa alga par gaidāmo sezonu, kura ir 28 miljonu dolāru apmērā.

34 gadus vecais spēlētājs kļuvis par brīvo aģentu, gūstot iespēju pievienoties jebkurai līgas komandai, kura ir ieinteresēta basketbolista pakalpojumos. Taču par reālākajiem Entonija galamērķiem tiek minētas Hjūstonas «Rockets» un Losandželosas «Lakers». Abās komandās spēlē viņam tuvi draugi - Kriss Pols un Lebrons Džeimss.

Pazīstamais Ziemeļamerikas sporta medija ESPN žurnālists Stīvens A. Smits izteicies, ka lielāka iespējamība ir scenārijam, kur basketbolists nonāk Hjūstonā.

«Viņš vēlējās nonākt Hjūstonā jau pirms gada, taču komanda nespēja panākt vienošanos ar «Knicks» komandu. Entonijam ir tuvākas attiecības ar Polu nekā Džeimsu, kā arī viņš labāk iederētos «Rockets» komandas spēles zīmējumā,» atzina Smits.

Taču, lai Entonijs nonāktu Hjūstonā, spēlētājam nāktos pieņemt ievērojamu algas samazinājumu. Teksasas komanda spēlētājam spēj piedāvāt 5,3 miljonus dolāru. Basketbolists savas karjeras laikā ir nopelnījis 260 miljonus dolāru, tāpēc ir liela iespējamība, ka Entonijs piekritīs būtiskai algas samazināšanai, lai varētu cīnīties par čempiontitulu.

Aizvadītā sezona bija Entonija sliktākā karjerā - vidēji spēlē basketbolists guva 16,2 punktus, atdeva 1,3 rezultatīvu piespēli, kā arī izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu