Marejs viegli sasniedz Riodežaneiro olimpisko spēļu tenisa turnīra finālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules vīriešu tenisa otrā rakete brits Endijs Marejs sestdien viegli sasniedza Riodežaneiro olimpisko spēļu vienspēļu turnīra finālu.

Pusfinālā Marejs ar 6-1, 6-4 pārspēja Kei Nišikori no Japānas, sperot priekšpēdējo soli pretī otrajam olimpisko spēļu čempiona titulam pēc kārtas.

Tikmēr otrā pusfinālā 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempions Rafels Nadals spēkosies ar Huanu Martinu del Potro no Argentīnas, kurš pirmajā kārtā no turnīra izslēdza pasaules pirmo raketi Novāku Džokoviču no Serbijas.

Līdz šim nevienam tenisistam vēl nav izdevies triumfēt divās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Nadals jau ticis pie vien zelta. Spānis kopā ar savu pārinieku Marku Lopesu piektdien izcīnīja zelta medaļas Riodežaneiro olimpisko spēļu vīriešu dubultspēļu sacensībās.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka vienīgā Latvijas pārstāve olimpiskajā tenisa turnīrā Aļona Ostapenko nespēja pārvarēt vienspēļu sacensību pirmo kārtu.

Riodežaneiro olimpiskās spēles ilgs līdz 21.augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu