Nevaldāms lietus olimpiskajās spēlēs trešdien neļauj aizvadīt nevienu tenisa maču

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nevaldāms lietus Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs trešdien neļāva aizvadīt nevienu no 25 tenisa mačiem.

Šobrīd Riodežaneiro ir pārņēmuši diezgan rudenīgi laikapstākļi ar lielām lietus gāzēm, kas būtiski ietekmējis arī sacensību norisi. Jau pirms tam trešdien šī iemesla dēļ tika nolemts atcelt sacīkstes akadēmiskajā airēšanā, turklāt ciest nācās arī tenisam - netika aizvadīts neviens no 25 paredzētajiem mačiem.

Trešdien laukumā bija iecerēts doties slavenajam spānim Rafaelam Nadalam, kuram jāaizvada astotdaļfināla mačs pret francūzi Žilu Simonu. Zīmīgi, ka viņam šajā dienā bija jāspēlē arī vīriešu un jauktajās dubultspēlēs.

Tāpat laukumā trešdien nedevās Londonas olimpisko spēļu čempions Endijs Marejs, kuram bija jātiekas ar itāli Fabio Fonjīni, kā arī japānis Kei Nišikori.

Arī sieviešu ceturtdaļfinālā trešdien netika aizvadīta neviena spēle.

No olimpiskais tenisa turnīrs ir noslēdzies ne tikai Latvijas tenisistei Aļonai Ostapenko, bet arī tādiem favorītiem kā serbam Novākam Džokovičam un amerikānietei Serēnai Viljamsai.

Olimpiskajam tenisa turnīram paredzēts noslēgties svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu