«Sports Racing Technologies» rallijā Igaunijā startēs ar četrām ekipāžām!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sven Kollus

Autosporta klubs «Sports Racing Technologies» (SRT) no 15. līdz 17. jūlijam piedalīsies FIA Eiropas rallija čempionāta posmā «Auto24 Rally Estonia». Uz starta stāsies Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs, Raul Jeets/Andrus Toom ar Škoda Fabia R5 automašīnu, bet Nikolay Gryazin/Yaroslav Fedorov un Vasily Gryazin/Dmitry Lebedik – ar Peugeot 208 R2 mašīnu. Diemžēl veselības problēmu dēļ rallijā nepiedalīsies Artūrs Šimins, tāpēc viņa vietu ieņems Sirmača bijušais stūrmanis Māris Kulšs.

«SRT» komandas vadītājs Ģirts Krūzmanis: «Artūram Šiminam ir augsta temperatūra, kas jau trešo dienu nemazinās. Konsultējoties ar labākajiem Latvijas ārstiem, kuru uzraudzībā šobrīd ir Artūrs, tika nolemts, ka dalība rallijā «Auto24 Rally Estonia» ir jāatsauc. Šāds lēmums ir pareizs, jo visvarīgākais dzīvē ir veselība. Apspriežoties ar visām iesaistītajām pusēm, tika nolemts, ka rallijā Igaunijā Ralfa stūrmanis būs Māris Kulšs.»

Ralfs Sirmacis: «No rīta domājām, ka dalību rallijā atsauksim, taču gala rezultātā tika nolemts, ka tomēr jāstartē. Ar Māri Kulšu kopā esam startējuši neskaitāmos rallijos, tāpēc domāju, ka joprojām ir izredzes «Auto24 Rally Estonia» cīnīties par Top3. Artūram Šiminam šobrīd ir jāizveseļojas, lai ar viņu kopā mēs varam piepildīt mūsu vienu no mērķiem – uzvarēt FIA ERČ Latvijas posmā «Rally Liepāja»!»

Pārstāvot «Sports Racing Technologies» komandu FIA ERČ «Auto24 Rally Estonia» uz starta stāsies R.Jeets/A.Toom, kuriem šis būs mājas posms. «Šis ir rallijs, kuru mēs gaidām visu sezonu! Pagājušajā gadā šeit finišējām sestajā vietā. Šogad mūsu mērķis ir izcīnīt augstāku vietu. «SRT» komanda mums ir sagatavojusi augsta līmeņa mašīnu, un mēs esam gatavi parādīt vislabāko sniegumu. Es un mans stūrmanis Andrus Toom vēlam Artūram Šiminam drīzu izveseļošanos!»

FIA Eiropas rallija čempionāta posmā Igaunijā ar Peugeot 208 R2 automašīnām startēs arī N.Gryazin/Y.Fedorov, kuri šajā sezonā cīnās par Junioru ieskaites punktiem, toties ekipāžai V.Gryazin/D.Lebedik šī būs atgriešanās lielajā rallijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu