Video "Rangers" uzvar "Capitals" un tuvojas Stenlija kausa otrajai kārtai

TVNET/LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) pamatturnīra uzvarētāja Ņujorkas "Rangers" piektdien izcīnīja uzvaru arī trešajā Stenlija kausa mačā un nonāca viena panākuma attālumā no nākamās kārtas.

Ņujorkieši Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē viesos ar rezultātu 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) pārspēja Vašingtonas "Capitals" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 3-0.

"Rangers" vienībā ar vārtiem vairākumā un rezultatīvu piespēli mazākumā izcēlās Vensāns Tročeks. Vienādos sastāvos vārtus guva Kriss Kreiders, bet mazākumā - Bārklijs Gudrovs.

Igors Šestjorkins Prezidenta kausa ieguvējas vārtos tika galā ar 27 metieniem, kapitulējot vienīgi pēc Džona Karlsona metiena.

Rietumu konferences ceturtdaļfinālā 2-1 panākusi Edmontonas "Oilers", kas viesos ar rezultātu 6:1 (3:0, 1:1, 2:0) uzveica Losandželosas "Kings".

Edmontoniešiem Leons Draizaitls guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, tāpat divi precīzi metieni bija Zekam Haimanam. Ar trīs punktiem spēli noslēdza Konors Makdeivids (1+2) un Raiens Nadžents-Hopkinss (0+3).

Makdeivids ir pirmais hokejists kopš 1987.gada, kurš pirmajās trīs spēlēs izcēlies ar vismaz astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat 2-1 Rietumos panākusi Kolorādo "Avalanche", kas mājās ar 6:2 (1:0, 0:2, 5:0) guva virsroku pār Vinipegas "Jets".

Denverieši trešajā periodā guva piecus vārtus, pa vairākumam realizējot Neitanam Makinonam un Valērijam Ņičuškinam.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu