Ronaldu: Sapņoju par uzvaru Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Krištianu Roanldu uzskata, ka Portugāles izlase nav tikai viņa komanda un panākums (2:0) pār Velsu Eiropas čempionāta (EČ) pusfinālā ir visas valstsvienības nopelns. Viens no pasaules pēdējo gadu labākajiem futbolistiem sapņo par uzvaru «Euro 2016».

«Vienmēr esmu sapņojis par triumfu kādā no lielajiem turnīriem ar Portugāles izlasi. Aizstāvēt savas nacionālās komandas krāsas vienmēr raisa īpašas sajūtas,» pēc mača žurnālistiem sacīja Ronaldu. «Sapņoju par uzvaru Eiropas čempionātā.»

31 gadu vecais Ronaldu tika atzīts par pusfināla mača labāko spēlētāju. Viņš guva vārtus un rezultatīvi asistēja Nani.

«2004. gada Eiropas čempionāta finālā pret Grieķijas izlasi man bija tikai 18 gadu. Biju pavisam jauns, savukārt tagad esmu pieredzējis un daudz sasniedzis pieaugušo futbolā. Esmu par sevi un Portugāles izlasi pārliecināts. Domāju, visi esam pelnījuši iekļūt finālā - spēlētāji, treneri, apkalpojošais personāls un mūsu neticamie līdzjutēji,» norādīja Ronaldu.

Uzvara pār Velsas izlasi Portugālei kļuva par pirmo panākumu šajā EČ pamatlaikā.

«Nebija daudz tādu cilvēku, kuri no Portugāles gaidīja iekļūšanu finālā. Protams, vēlamies realizēt sapni dzīvē un kļūt par Eiropas čempionāta uzvarētājiem. Šogad ieguvu UEFA Čempionu līgas kausu, vēlos uzvarēt arī «Euro 2016».

Mums ir lieliska komanda. Tieši komanda. Vienkārši palīdzu tai spēlēt labāk, neko vairāk. Gan aizsardzībā, gan uzbrukumā cīnos par katru no mums, par līdzjutējiem.

Portugāles izlase nav Krištianu komanda. Daudzi mūsu vienības spēlētāji šajā turnīra ir guvuši vārtus. Šoreiz pirmos guvu es, bet tas neko nenozīmē,» pastāstīja Ronaldu.

Finālā Portugāles valstsvienība sacentīsies ar Vācijas un turnīra mājinieces Francijas dueļa spēcīgāko komandu. Šis pusfināla mačs notiks ceturtdien plkst. 22 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā LTV7.

«Pēc mača mierīgi aprunājāmies ar Geretu Beilu. Apsveicu viņu ar lielisko sniegumu «Euro 2016». Velsa pārsteidza visu pasauli - viņi ir malači. Un Gerets veda komandu pretī uzvarām,» teica Ronaldu.

Fināls 10. jūlijā risināsies Parīzes piepilsētas Sendenī stadionā «Stade de France».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu