Putins neesot skatījies Krievijas futbolistu sagrāvi pret Velsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikhail Metzel/TASS/Scanpix

Krievijas valsts prezidents Vladimirs Putins neesot skatījies Eiropas čempionāta (EČ) pirmdienas B apakšgrupas spēli starp Krieviju un Velsu.

Atgādināsim, ka Krievijas komanda B apakšgrupas pēdējās kārtas mačā ar rezultātu 0:3 cieta sagrāvi pret Velsas izlasi. Krievijas futbolisti ar vienu punktu palika pēdējā vietā grupā.

«Vakar prezidents (Putins) neskatījās spēli,» paziņoja viņa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. «Mača laikā viņš apmeklēja kinostudiju «Ļeņfiļm».»

«Varu atklāt, ka kinostudijai šobrīd veicās daudz labāk nekā Krievijas futbolistiem. Neesmu tiesīgs komentēt mūsu futbolistu sniegumu, kaut gan ļoti to vēlētos,» sacīja Peskovs.

Grupu turnīra otrajā mačā Krievijas izlase ar 1:2 piekāpās Slovākijas futbolistiem, kuri pirmdien 0:0 spēlēja ar Anglijas valstsvienību.

B apakšgrupas kopvērtējumā Velsa ar izcīnītiem 6 punktiem kļuva par grupas uzvarētāju, Anglija ar 5 punktiem ieņem otro vietu, bet trešajā vietā ar 4 punktiem finišēja Slovākijas izlase, kura saglabā izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā jeb astotdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu