Latvija apspēlē Krieviju (4)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu florbola izlase pasaules čempionāta pirmajā mačā svētdien ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 2:1) pieveica Krievijas valstsvienību.

Vārtus Latvijas izlases labā šajā mačā guva Pēteris Freimanis, Artis Raitums, Mārtiņš Rajeckis un Kristians Lisovskis.

Pirmajā trešdaļā cīņa ritēja līdzīgi, tomēr neliels teritoriālais pārsvars piederēja latviešiem. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts 1:1 un vienīgos vārtus Latvijai guva Pēteris Freimanis. Arī otrajā trešdaļā spēle bija līdzīga un pirms izšķirošajiem notikumiem rezultāts joprojām bija neizšķirts 2:2.

Uzvaru trešajā periodā Latvijai nodrošināja Rajecka un Lisovska precīzie metieni.

Latvija - Krievija 4:3 (1:1, 1:1, 2:1)

Pasaules čempionāta apakšgrupu turnīrā Latvijas izlase nākamo spēli aizvadīs pirmdien ar Itāliju, 9.decembrī paredzēts mačs ar Čehijas izlasi, bet apakšgrupu turnīru Latvija noslēgs ar maču pret Zviedrijas valstsvienību, kas pasaules čempionātu vēsturē vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Lai iekļūtu pusfinālā, apakšgrupā jāieņem vismaz otrā vieta.

A apakšgrupas pirmajās spēlēs sestdien Čehijas izlase ar 8:1 pieveica Krieviju, bet Zviedrija ar rezultātu 18:0 sagrāva Itālijas valstsvienību.

Latvijas vīriešu florbola izlases sastāvs: vārtsargi - Andis Blinds ("Talsi"), Mārtiņš Krūms ("Latvijas Avīze"/LU); aizsargi - Aigars Belasovs, Andris Malkavs, Mārtiņš Rajeckis (visi "CelTik/Lekrings"), Andis Levītis ("Bauska"), Dailis Skudrītis, Oskars Fīrmanis (abi "Talsi"), Jānis Peičs ("Rubene"); uzbrucēji - Pēteris Freimanis, Ainārs Juškēvičs (abi RTU), Jānis Jansons, Kristians Lisovskis, Artis Raitums (visi "Talsi"), Ivars Jēkabsons, Oskars Repke (abi "Rubene"), Ingus Laiviņš ("CelTik/Lekrings"), Ivo Preiss, Atis Blinds (abi "Latvijas Avīze"/LU), Māris Akmentiņš ("Bauska").

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu