Nosaukti KHL Zvaigžņu spēles otrās maiņas virknējumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien noslēdzās žurnālistu balsojums par 2011./2012. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles Rietumu un Austrumu konferenču komandu otrās maiņas virknējumiem.

Rietumu konferences komandas otrais vārtsargs būs Vitālijs Kovals no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet aizsargu pāri veidos Dmitrijs Kaļiņins (Sanktpēterburgas SKA) un Janne Niskala (Mitišču "Atlant).

Otrajā uzbrucēju trijniekā Rietumu konferences komandā spēlēs: Sergejs Širokovs (Maskavas CSKA), Tonijs Mortensons (Sanktpēterburgas SKA) un Mihails Aņisins (Čehovas "Vitjaz").

Savukārt Sergeja Fjodorova (Austrumu) vienības otrais vārtsargs būs Maikls Gārnets no Čeļabinskas "Traktor", bet aizsardzībā spēlēs Kevins Dalmans (Astanas "Baris") un Aleksandrs Rjazancevs (Čeļabinskas "Traktor").

Visbeidzot Austrumu komandas otro uzbrucēju trijnieku veidos: Aleksandrs Radulovs (Ufas "Salavat Julajev"), Vladimirs Tarasenko (Novosibirskas "Sibirj") un Romans Červenka (Omskas "Avangard").

Pārējos Zvaigžņu spēles dalībniekus noteiks līgas vadība.

Kā zināms, 2011./2012. gada sezonas KHL zvaigžņu spēle 21. janvārī norisināsies "Arēnā Rīga".

Līdz šim KHL Zvaigžņu spēles notikušas Maskavā, Sanktpēterburgā un Minskā. Rīga izvēlēta, jo te hokeja svētkus būs iespējams vērot ne tikai latviešu un krievu līdzjutējiem, bet arī Rietumeiropas valstu hokeja mīļotājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu