Teniss uz tuksnešainas salas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot prestižo Sony Ericsson čempionātu Dohā, Sony Ericsson piedāvāja unikālu tenisa maču vietā, kur tāds nekad nav spēlēts – uz tuksnešainas salas. Ana Ivanoviča un Jeļena Dementjeva spēlēja tenisu šim gadījumam īpaši izveidotā kortā uz tā dēvētās Palmu salas, kura atrodas Arābijas jūras līča Dohas līča vidū. Aiz spēlētājām bija redzama elegantā Dohas pilsēta.

Sony Ericsson čempionāts turpināsies no 2008. g. 4. līdz 9. novembrim, tas ir prestižais sezonas nobeigums Sony Ericsson WTA tūres sezonai. Čempionātā piedalās pasaules astoņas labākās vienspēles spēlētājas, kā arī četras spēcīgākās dubultspēļu komandas. Uz likmes ir nepārspēts balvu fonds – 4,45 miljoni dolāru. Zināms, ka vienspēles čempionātā piedalīsies Jeļena Jankoviča (Serbija), Dināra Safina (Krievija), Serēna Viljamsa (ASV), Jeļena Dementjeva (Krievija), Ana Ivanoviča (Serbija), Svetlana Kuzņecova (Krievija), Venusa Viljamsa (ASV) un Vera Zvonareva (Krievija).

Pēc 3. novembrī notikušās spēles 2008. gada Rolanda Garosa čempionāta uzvarētāja Ana Ivanoviča atzina: „Tas bija ļoti jautrs veids, kā sākt Sony Ericsson čempionātu. Tas bija pārsteidzoši un neparasti, spēlēt tenisu uz pamestas salas. Tur nebija neviena cita, izņemot Jeļenu, mani un bumbiņu savācējus. Ar nepacietību gaidu čempionātu Dohā un lielisku 2008. gada sezonas noslēgumu.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu