"ASK Rīga" piekāpjas Trevīzo "Benetton" vienībai (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ULEB kausa izcīņas piektās kārtas spēlē Latvijas pagājušās sezonas čempionvienība "ASK Rīga" otrdien saspringtā cīņā ar rezultātu 63:73 piekāpās Itālijas klubam Trevīzo "Benetton".

Rezultatīvākais rīdziniekiem mačā ar 18 gūtajiem punktiem bija Sandis Valters, bet 14 punktus guva Eriks Sanderss. Savukārt "Benetton" rindās Laionels Čalmers guva 15 punktus.

Pirmajā kārtā H apakšgrupā "ASK Rīga" savā laukumā ar rezultātu 77:58 pieveica Bulgārijas klubu "Lukoil Academic", bet pēc tam viesos ar 67:79 zaudēja vieniem no favorītiem "Kyiv". Trešajā spēlē "ASK Rīga" izbraukumā sīvā cīņā ar rezultātu 71:73 piekāpās Vācijas basketbola klubam Artlandes "Dragons", bet ceturtajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 80:60 pārspēja Francijas klubu "Pau Orthez".

Piektajā spēlē šis "ASK Rīga" komandai bija trešais zaudējums.

Kopumā šosezon ULEB kausa izcīņā piedalās 54 komandas no 25 valstīm, kas ir sadalītas deviņās apakšgrupās. Tas ir visaptverošākais basketbola turnīrs Eirokausu vēsturē.

Pēc divu apļu turnīra aizvadīšanas katras grupas trīs spēcīgākās komandas, kā arī piecas labākās ceturto vietu ieguvējas iekļūs "play off" turnīrā. "Play off" turnīrā divās kārtās tiks noskaidrotas astoņas komandas, kas no 10.aprīļa līdz 13.aprīlim Turīnā finālturnīrā cīnīsies par ULEB kausu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu