Sirmais un Žagars sadala Swedbank 1000 Ls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. oktobrī, svētdien, ar Mārtiņa Sirmā un Ivara Žagara fantastisko uzvaru sēriju noslēdzās pirmais un vienīgais orientēšanās seriāls, kurā, uzvarot trīs sacīkstēs, varēja iegūt Ls 1000 vērtu naudas balvu.

Swedbank orientēšanās līga norisinājās trīs posmos – trīs dažādos gadalaikos, apvidos un distancēs. Lai izcīnītu galveno balvu, ko dāvāja Swedbank, bija nepieciešams uzvarēt visos trijos posmos. Šādu varoņdarbu Latvijā spēja paveikt tikai divi orientieristi – Mārtiņš Sirmais no Madonas V21E meistarības grupā un Ivars Žagars no Cēsīm V35E grupā. Abi bija vienīgie pretendenti jau pēc otrā posma, tāpēc pēdējo posmu uztvēra nopietni un savās grupās uzvarēja ar ļoti lielu pārsvaru, neļaujot nevienam pat cerēt uz 1. vietu posmā.

Tik liela naudas balva Latvijas orientēšanās sportā tiek pasniegta pirmo reizi, un tā ir trīs reizes lielāka par to, ko var izcīnīt, uzvarot Pasaules kausa posmā.

H21E grupas rezultāti Vieta Uzvārds Vārds 1. Sirmais Mārtiņš 35:52 2. Bertuks Edgars 41:44 3. Liniņš Ģirts 41:55

H35E grupas rezultāti Vieta Uzvārds Vārds 1. Žagars Ivars 43:24 2. Leiboms Aigars 45:43 3. Kārkliņš Kaspars 48:23

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu