Hamiltons uzvar Ķīnas "Grand Prix" kvalifikācijā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 17.posma - Ķīnas "Grand Prix" izcīņas - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "McLaren-Mercedes" komandas britu braucējs un čempionāta kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons.

Labākajā mēģinājumā Hamiltons apli veica vienā minūtē un 36,303 sekundēs, izcīnot savu sesto "pole position" šajā sezonā.

Otro vietu kvalifikācijā izcīnīja pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas, kas labāko apli veica vienā minūtē un 36,645 sekundēs.

Trešais bija Raikonena komandas biedrs Felipe Masa, kura labākais sniegums kvalifikācijā bija viena minūte un 36,889 sekundes.

Tikai 12.vietu kvalifikācijā ieņēma polis Roberts Kubica no "BMW-Sauber" komandas, kurš čempionātā kopvērtējumā patlaban atrodas trešajā vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā divus posmus līdz čempionāta noslēgumam pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 84 punkti. Par pieciem punktiem no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 72 punktiem patlaban atrodas Kubica. Ceturtajā vietā ar 63 punktiem ir Raikonens.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu