TIEŠRAIDE: Latvijas Olimpiskās komandas tērpu prezentācija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina otrdien, 10. maijā plkst. 11.00 tiešraidē noskatīties svinīgo iepazīstināšanu ar apģērbu kolekciju Latvijas Olimpiskajai komandai, kas šogad dosies uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

Apģērbu kolekciju ir izstrādājusi piecpadsmit augstākās klases dizaineru komanda. Apģērbs sportistiem un pavadošajam personālam tika speciāli veidots stingrā Latvijas Olimpiskās komitejas uzraudzībā pēc individuāliem mēriem, ņemot vērā sportistu vēlmes.

Kolekcija ir veidota tradicionālās, Latvijai raksturīgās krāsās — baltā, Latvijas sarkanā un pelēkā, turklāt par spēka zīmi un vienojošo Latvijas Olimpiskās komandas identitātes elementu ir izmantots «pinums», kas sastāv no trīs atslēgas vārdiem – dzīvs: «cilvēcīgs» nevis «mehānisks»; pārdabisks: «dabisks» nevis «zinātnisks»; emocionāls: «garīgs» nevis «fizisks».

Olimpiskās komandas tērpu prezentācija skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu