"Ventspils" pārspēj "Ovarense Aerosol" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vicečempioni "Ventspils" basketbolisti otrdien ULEB kausa izcīņas spēlē ar rezultātu 92:68 izbraukumā pārspēja Portugāles komandu "Ovarense Aerosoles". "Ventspils" komandā 15 punktus guva Džastins Lavs, bet Džimijs Baksters pretinieku grozā sameta 14 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas.

"Ovarense Aerosoles" labā 31 punktu guva Kordels Henrijs.

"Ventspils" komandai jau mača pirmajās minūtēs izdevās iekrāt astoņu punktu pārsvaru - 10:2, bet pirmo ceturtdaļu noslēgt savā labā ar rezultātu 22:15.

Otrajā ceturtdaļā "Ventspils" basketbolistiem izdevās palielināt savu pārsvaru, un mača pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 44:24 "Ventspils" labā.

Trešajā ceturtdaļā Latvijas komandai izdevās saglabāt 22 punktu pārsvaru - 61:39, bet pēc rezultatīvas ceturtās ceturtdaļas noslēgt spēli ar 24 punktu pārsvaru - 92:68.

Šī ventspilniekiem aizvadītajās divās spēlēs bija pirmā uzvara turnīrā, bet "Ovarense Aerosoles" piedzīvoja otro zaudējumu.

Citos B apakšgrupas otrās kārtas mačos Turcijas klubs "Besiktas" ar rezultātu 79:60 pieveica Vācijas vienību Ķelnes "99ers", bet Francijas vienība "Elan Chalon" ar 96:79 pieveica Serbijas FMP.

Pirmās kārtas mačos "Ventspils" ar 79:87 savā laukumā piekāpās Turcijas vienībai "Besiktas", bet "Ovarense Aerosoles" ar 79:89 izbraukumā piekāpās Serbijas klubam FMP.

Šosezon ULEB kausa izcīņā piedalās 54 komandas no 25 valstīm, kas ir sadalītas deviņās apakšgrupās. Tas ir visaptverošākais basketbola turnīrs Eirokausu vēsturē.

Pēc divu apļu turnīra aizvadīšanas katras grupas trīs spēcīgākās komandas, kā arī piecas labākās ceturto vietu ieguvējas iekļūs "play off" turnīrā. "Play off" turnīrā divās kārtās tiks noskaidrotas astoņas komandas, kas no 10.aprīļa līdz 13.aprīlim Turīnā finālturnīrā cīnīsies par ULEB kausu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu